<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56957" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Роми ядат пел...

Битото момиче от Кубрат получи трогателно послание от ученици от Пловдив (видео)

26 Февруари 2020
0 1044

Ученици от СУ “Любен Каравелов” в  Пловдив заснеха трогателно видеопослание към битото 17-годишно момиче със специални потребности в Кубрат. Чрез Gospodari.com децата искат да изкажат своята подкрепа към пострадалото момиче и към всички жертви на насилие в училище. 

 

 

МОМЧЕ ОТ КУБРАТ НАЛАГА С ЮМРУЦИ И РИТНИЦИ БЕЗЗАЩИТНО МОМИЧЕ, ДОКАТО НЕГОВ ПРИЯТЕЛ ГИ СНИМА (ВИДЕО 18+)

 

 

Видеото с бруталното насилие в Кубрат възмутило учениците от Пловдив, които призовават за спешни мерки срещу тормоза в училище. “Не на тормоза!” – с това послание завършва видеото на учениците от Пловдив. Идеята за сърдечното послание е на 13-годишният Йордан Мурджев от СУ “Любен Каравелов” и неговите съученици от Пловдив, които получили подкрепа и от ръководтвото на училището за своята кауза. 

 

 

Битото момиче от Кубрат получи трогателно послание от ученици от Пловдив (видео)

 

Преди дни в специално изявление пред “Господарите” братята Кубрат и Тервел Пулеви също апелираха към институциите и родителите за повече превантивни мерки срещу насилието сред децата. Известните български боксьори и идоли на много от младите момчета в страната обърнаха внимание, че силни са не тези, които изпускат нервите си и проявяват агресия, а онези, които са способни да се контролират и да защитават по-слабите от тях. Думите им можете да си припомните в следващия линк:

 

КУБРАТ И ТЕРВЕЛ ПУЛЕВИ С ЕКСКЛУЗИВНО ИЗЯВЛЕНИЕ СРЕЩУ АГРЕСИЯТА НАД МОМИЧЕТО ОТ КУБРАТ (ВИДЕО)

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции