<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56896" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Юлиан Вергов ...

Четирима са в ареста заради съблеченото в автобус момче

24 Февруари 2020
0 303

Четирима заподозрени са задържани в столичното Първо РПУ заради нападението над 14-годишно момче, което беше принудително съблечено в автобус на градския транспорт, съобщи БНТ, предаде Сега.

 

Ученикът беше оставен гол до кръста, защото е с екип на “ЦСКА”, докато пътници и шофьорът наблюдаваха безучастно. Смята се, че нападателите са ултраси на “Левски”.

 

Ултраси нападнаха и съблякоха момче в столичен автобус заради надпис ЦСКА (видео)

 

Момчето е било извикано в районното, където са му били показани записите от камерите от автобус 404, където стана инцидентът. Последвало е разпознаване на четиримата задържани, при което младежът е потвърдил, че става дума за същите хора. Засега те остават в ареста за 24 часа, но утре се очаква да им бъдат повдигнати обвинения, предаде Нова телевизия. Възможно е прокуратурата да удължи ареста им.

 

Съблеченото от ултраси в автобус момче спечели сребърен медал по самбо след случката (видео)

 

В петък около 19 ч. младежи съблякоха 14-годишно момче в автобус № 404. По-рано в понеделник  бе съобщено, че разследващите са иззели записите от видеокамерите в превозното средство и че предстои да бъдат разпитани още свидетели на инцидента, както и шофьорът на автобуса.

 

Кубрат и Тервел Пулеви с ексклузивно изявление срещу агресията над момичето от Кубрат (видео)

 

Според столичната полиция и Софийската районна прокуратура записите са с достатъчно добро качество, за да бъдат разпознати нападателите. Видеото показва, че четирима души на около 20 години се качват от последната врата на автобуса, след което влизат в конфликт с момчето и свалят тениската и суитчъра му.

 

Момчето ракзаза, че е пътувал спокойно до Подуене, където се качили нападателите му. Попитали го дали е от ЦСКА и след това единият го ударил. 

 

Източник: Сега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции