<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=24489" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Автобус с 50 души катастрофира, има 3 жертви

22 Декември 2016
0 22733

Автобус с 50 служители на общинската администрация в Лясковец се удари челно с лек автомобил край Микре.

 

При инцидента на място са загинали шофьорът на автобуса и жена, която е управлявала колата. Починал е и един от пътниците в автобуса. Служителите пътували за коледно тържество към Вършец. Около 13 души са откарани в ловешката болница с линейки и лични автомобили, съобщи Нова телевизия

 

Катастрофата е станала на главния път София-Варна между селата Микре и Голец. Колата е със софийска регистрация. Тя е смачкана до неузнаваемост, по думите на полицай, който е на мястото на инцидента. Автобусът се е преобърнал настрани на пътното платно.

 

Все ощ се изясняват причините за инцидента. Към мястото на катастрофата незабавно са насочени екипи на полицията, пожарната и Бърза помощ. Натам пътува и кметът на Лясковец Ивелина Гецова. "Колегите са в шок, нямам представа колко са ранените и аз пътувам натам", заяви тя.

 

От АПИ информираха, че движението по пътя Български извор – Микре – Севлиево е ограничено. Шофьорите се съветват да използват обходен маршрут.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции