<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=61423" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сачева: Отпус...

Великденските страсти на един премиер: Да има ли хора в църквите или да няма? (видео)

11 Април 2020
0 5207

Много православни църкви затвориха храмовете си заради опасността от зараза, но не и българската.

Рамо до рамо с политика, теолога и мирянина Бойко Борисов, отчетата призоваха вярващите да не идват, но ако все пак имат желание, то присъствието им не е забранено.

Бойко Борисов изгони PR-ката си от сутрешния брифинг (видео)

И все пак да не идват, но… така, де.

А ние нямаме друг избор, освен да се прекръстим и да се помолим на Бог – защото друг не остана да пази българите.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Петър Николов

    14 Април 2020

    Пълен потрес! Тотално погазване на разделението на държавата от религията, заложено в конституцията на всяка демократична държава! Най-безочливо привилигироване на 1 единствена религия. До човек със реални познания и експертиза е сложен да дрънка и заблуден сектантски лидер, който проповядва недоказани, противонаучни твърдения и в присъствието на Мутафчийски най-нагло призовава за погазване на мерките против пандемията. И на върха на всичко това щели да компенсират църквите!!! Не стига че ги оставят да си въртят бизнеса през епидемия и да струпват маса народ в едно малко помещение, да не говорим че за тоя бизнес не плащат и стотинка данък на държавата, ами държавата ще им дава от нашите пари за дето видиш ли не им върви далаверката! КОМПЕНСАЦИЯ САМО ЗА ХОРАТА ЧИИТО РАБОТНИ МЕСТА И БИЗНЕСИ СА СПРЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА, ЗА РАБОТЕЩИТЕ НА ПУК НА РАЗПОРЕДБИТЕ СВЕТИ МУТРИ - КОЛКОТО ДАВАТ ТОЛКОВА ДА ПОЛУЧАТ - НИЩО!

Реакции