<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=37735" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как всъщност ...

Вижте как реагира Кит Харингтън, когато разбра, че Джон убива Денерис (видео)

28 Май 2019
0 45000

Въпреки, че финалът на "Игра на тронове" е доста спорен и последният сезон изглеждаше повече  като "спринт към финала", дори и най-разочарованите фенове трябва да се съгласят, че бе доста неочакван. 

 

 

След осем сезона, следвайки Джон Сноу и Денерис Таргариен, първо в отделните им истории и накрая като двойка, видяхме как Джон уби жената, която обичаше, за да да спаси седемте кралства.

 

 

"HBO" пусна документалния филм "Последна стража" в неделя, който ни даде възможност да надникнем зад кулисите и да видим как е създаден сериалът.

 

 

Той включваше кадри от груповите четения на сценария и разкри пред феновете една малко по-различна и емоционална сцена – моментът, в който актьорът Кит Харингтън (Джон Сноу) научи, че точно той ще трябва да убие Денерис.

 

 

"Бях много шокиран и изненадан от това, което разбрах, и дори се разплаках", сподели самият той по време на интервю по-рано този месец.

 

 

Харингтън заяви пред "Entertainment Weekly", че нарочно не е прочел сценария предварително, защото е искал да научи развръзката на историята заедно с неговите колеги. 

 

 

Актрисата Емилия Кларк, която е в ролята на Денерис Таргариен, пък вече била прочела сценария и нарочно застанала точно срещу Харингтън по време на четенето, за да види реакцията му в момента, в който той ще научи истината.

 

 

"Той се разплака. Беше доста емоционален момент за всички ни и отчасти се радвам, че не беше прочел сценария", каза тя в интервю за "Entertainment Weekly".

 

 

Кит Харингтън също така се е досетил, че финалът няма да допадне на всеки фен:

 

 

"Мисля, че финалът ще раздели феновете, но ако проследите историята на Денерис, тя наистина е извършила много ужасни неща. Разпъвала е хора на кръст, изгаряла ги е живи и много други неща, но в крайна сметка всичко това предричаше съдбата и действията й в края. Знам, че феновете не искат да повярват, че тя се оказа истинския тиранин, но определено са чувствали през годините, че нещо с нея не е наред", допълни той в своето интервю за "EW".

 

 

Все пак, когато актьорът научива каква е съдбата на Денерис и факта, че Джон трябва да я убие, той бе видимо емоционален и шокиран, държейки се за главата.

 

 

Вижте неговата реакцията в клипа горе. 

 

Източник: Esquire

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции