<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56915" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Четирима са в...

Дъщерята на Цар Киро и негов племенник са арестувани с 2 кг хероин (видео)

25 Февруари 2020
0 585

Дъщерята на Кирил Рашков, известен като Цар Киро, и негов племенник са хванати с 2 кг хероин, съобщава NOVA. Това стана ясно по време на брифинг на полицията и прокуратурата в Пловдив.

 

 

ЦАР КИРО Е ОПРАВДАН ЗА НАПАДЕНИЕ СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТИ

 

 

По думите на старши комисар Йордан Рогачев, директор на полицията в Пловдив, предстои да бъде повдигнато обвинение, а наложеното наказание може да бъде от 3 до 8 години затвор и глоба в размер до 8 000 лева или до 10 години затвор и 50 000 лева глоба.

 

 

Рогачев каза, че в понеделник е проведена операция срещу разпространението на наркотици, като има задържани две лица от фамилията Рашкови. Двамата са се занимавали с разпространение на дрога от няколко месеца.

 

 

Проверката е извършена на булевард в Пловдив. В дъщерята на Кирил Рашков е намерено наркотичното вещество, което било скрито в специално пригоден за целта колан.

 

 

“Хероинът е внесен от Турция. Изчакахме да се приберат в Пловдив, тогава спряхме автомобила за проверка и установихме наркотичното вещество”, обясни комисар Рогачев.

 

 

Източник: NOVA

Снимка: “Булфото”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции