<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59857" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Как Неймар спазва социална дистанция? С тълпа приятели.

28 Март 2020
0 856

Футболистът на “Пари Сен Жермен” Неймар не иска и да чуе за социална дистанция. Вместо да не се събира с хора и да си стои вкъщи, както препоръчва Световната здравна организация, бразилецът е в компания на приятели и не демонстрира никакви притеснения от коронавируса.

Как Неймар спазва социална дистанция? С тълпа приятели.

Неймар пусна в социалните мрежи снимки от родната си Бразилия, където почива, след като мачовете от френското първенство бяха отменени в опит да се ограничи разпространението на заразата, пише DailyMail.

Президентът на Бразилия не иска социална дистанция, а работещи хора

На тях се вижда, че компанията му се забавлява на волейболно игрище. След това са се снимали на пейка, в пълен разрез с препоръките да се спазва разстояние един от друг.

Как Неймар спазва социална дистанция? С тълпа приятели.

Поведението на Неймар може и да изглежда странно, но е пълно съответствие с официалната държавна политика на Бразилия. Президентът на страната Жаир Болсонаро е против социалната изолация. Той смята, че коронавирусът не е нищо повече от грип и хората не трябва да стоят по домовете си, а да работят.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции