<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=45925" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Джамбазки ка...

Обмисля се монтиране на камери в колите на НСО след поредния инцидент (видео)

14 Декември 2019
0 8032

Възможно е в колите на Националната служба за охрана (НСО) да се монтират камери за видеонаблюдение, обяви говорителят на службата Веселин Нинов пред бТВ.

 

Идеята не била нова, но е на дневен ред след поредния инцидент с кола на държавните охранители, при който в София пострада 14-годишно момче. То е настанено в "Пирогов" и състоянието му е стабилизирано, но не са преминали всички опасности.

 

В понеделник му предстои и лицево-челюстна операция.

 

Нинов не се съгласи с критиките на премиера Бойко Борисов, че службата не дава достатъчно данни за инцидентите с нейно участие и това е проблем. А попитан дали НСО е "луксозна транспортна фирма", какви мнения не липсват, Нинов подчерта, че такова определение не приляга на службата.

 

БОЙКО БОРИСОВ: НСО НЕ ИНФОРМИРАХА КОРЕКТНО ОБЩЕСТВОТО ЗА ИНЦИДЕНТА С БЛЪСНАТОТО ДЕТЕ (ВИДЕО)

 

Бившият началник на НСО Румен Миланов пък коментира, че е добре резултатите от всички следствия за инциденти с участието на автомобили и водачи на службата да се разпространяват публично.

 

НСО: ШОФЬОРЪТ, БЛЪСНАЛ 14-ГОДИШНОТО ДЕТЕ, БИЛ МНОГО ОПИТЕН И САМ В КОЛАТА

 

Причините да последния инцидент все още са обект на разследване. Към момента е ясно, че в автомобила не е имало ВИП пътник, шофьорът е младши сержант от службата, който работи там от няколко години, но не е издържал всички изпити. 

 

 

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции