<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=45898" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Правителстве...

НСО: Шофьорът, блъснал 14-годишното дете, бил много опитен и сам в колата

13 Декември 2019
0 1763

Шофьорът на НСО, който блъсна 14-годишно дете в центъра на София е бил сам в колата по време на инцидента. Той е бил много опитен и без провинения.

 

 

БОЙКО БОРИСОВ: НСО НЕ ИНФОРМИРАХА КОРЕКТНО ОБЩЕСТВОТО ЗА ИНЦИДЕНТА С БЛЪСНАТОТО ДЕТЕ (ВИДЕО)

 

 

"Става дума за автомобил, който се е връщал от дежурство. Нямало е други пътници, а служителят ни е реагирал според протокола", заявиха от НСО пред OFFNews. От службата изрично подчертаха, че шофьорът им бил изключително дисциплиниран и е оказал първа помощ на детето след катастрофата.

 

 

""

 

 

"Още веднъж поднасяме извиненията на службата. В постоянен контакт сме с болница "Света Анна" и се надяваме детето бързо да се възстанови, казаха още от НСО. От службата отказаха да коментират кого е возил автомобилът им преди да стане катастрофата, тъй като това били обстоятелства, които не касаят самия инцидент.

 

 

""

 

 

Катастрофата стана на кръстовището на булевард „Драган Цанков” и улица „Лъчезар Станчев” около 20 часа в четвъртък. От военна прокуратура, които вече разследват катастрофата, уточниха, че има записи от камери, които ще бъдат разгледани. Има и очевидци, които ще бъдат разпитани, за да бъде уточнена точната причина за катастрофата.

 

 

14-годишното момче, което беше ударено от кола на НСО в София, остава в тежко състояние, но без опасност за живота. Основните травми са в областта на гърдите, корема и лицето.  „Момчето е в реанимация. Има средна черепно-мозъчна травма с мозъчен оток”, заяви изпълнителният директор на УМБАЛ „Св.Анна” д-р Славчо Близнаков. Още подробности за състоянието на пострадалото дете вижте във видеото горе. 

 

 

Източник: OFFNews

Видео: Nova

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции