<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46206" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фотограф пра...

Прежадняла коала пие вода от бутилката на колоездачка в рекордната жега в Австралия (видео)

27 Декември 2019
0 10699

Прежадняла коала, страдаща от рекордните горещини в Австралия, където термометрите отчетоха над 40 градуса по Целзий, спря колоездачка на пътя и пи вода от бутилката ѝ. 

 

 

""

 

 

Анна Хейслер и група колоездачи карали по шосето към Аделаида, когато забелязали дивото живото по средата на пътя. Те спрели да помогнат на коалата, която буквално се нахвърлила на колоездачите и търсела вода.

 

 

""

 

 

"Спрях колелото и коалата тръгна право към мен. Движеше се доста бързо за коала. Животинката се покатери на велосипеда и започна да пие вода директно от бутилката ми", разказва Анна, цитирана от Daily Mail

 

 

350 КОАЛИ СА ИЗГОРЕЛИ В ПОЖАРИТЕ В АВСТРАЛИЯ

 

 

""

 

Жената сподели очарователните, но и сърцераздирателни кадри от случката в своя Instagram.  В адската жега и особено след опустошителните пожари в Австралия това лято коалите страдат от недотиг на храна и вода. Оцелелите животни започват да излизат от гората в търсене на прехрана и вода и влизат в директен контакт с хората. 

 

 

Източник: Daily Mail.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции