<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=45950" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Опасни за жив...

Финалът на "Пътят на честта" събира феновете пред малкия и големия екран на 19 декември

16 Декември 2019
0 4286

Финалният епизод на първи сезон на сериала "Пътят на честта" ще бъде излъчен на 19 декември. Най-запалените фенове ще имат възможността да го гледат на голям екран заедно с любимите си герои от сериала няколко часа преди ефирното му излъчване. Прожекцията ще се състои в Cinema City – Paradise Center от 19.00 ч., а билетите вече са в продажба.

 

 

ПРОДУЦЕНТЪТ ДЖУДИ ХАЛВАДЖИЯН С РОЛЯ В "ПЪТЯТ НА ЧЕСТТА" ДОВЕЧЕРА ПО НОВА

 

 

""

 

 

В 52 епизода сериалът повдигна актуални обществени въпроси, като най-обсъжданите в социалните мрежи бяха: отглеждането на дете от самотен родител, проблемите при отглеждането на тийнейджъри, домашното насилие, различията в ценностите на поколенията, историите от Прехода и стремежа за превръщането на сивия бизнес в легален, паралела между живота в малкия и големия град.

 

 

""

 

 

Драматичната история на Кера (Силвия Петкова) и малкия Мартин (Александър Спиров) не остави безучастни зрителите, които обикнаха много от героите на сериала, а други намразиха. Образът на най-злата свекърва в телевизионния ефир Бонка (Галя Александрова) и лошият брат Димитър (Благовест Благоев) се превърнаха в нарицателни. Със своите ярки превъплъщения в сериала се откроиха актьорите Ивайло Захариев, Любомир Петкашев, Веселин Плачков, Мариана Миланова, София Маринкова, Симеон Лютаков, Гергана Данданова, Илиана Коджабашева, Петя Бончева, Веселин Анчев, Моника Иванова и други, както и младите таланти Найа Арсова и Георги Манов. 

 

 

""

 

 

„Удовлетворена съм от работата през тези месеци. И ми е малко мъчно, че ще се разделя с всички хора от двата екипа. Но се надявам да имаме и нови срещи. Дали Бонка ще успее да вземе своя внук, зрителят ще разбере, когато гледа и 52-ра серия”, заяви за Nova актрисата Галя Александрова. Още от тайните на снимачната площадка на сериала вижте във видеото горе. 

 

 

Не пропускайте дългоочаквания финал на първи сезон на „Пътят на честта“ на 19 декември (четвъртък) от 19.00 ч. в Cinema City – Paradise Center и от 22.00 ч. само в ефира на NOVA.

 

 

Източник: Nova

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции