<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=54616" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж спаси три...

Циркови слонове в Русия избягаха и блокираха уличното движение (видео и снимки)

27 Януари 2020
0 902

Два слона избягаха от цирк в Екатеринбург, Русия, пише Daily Mail. Слоновете Карла и Рани са сред обитателите на италианския цирк Тони, една от най-големите трупи в света. Докато служителите били заети с качването на Рани в камиона, Карла се отскубнала от групата и тръгнала сама по улиците на града.

 

 

Циркови слонове в Русия избягаха и блокираха уличното движение (видео и снимки)

 

 

Първоначалните опити на укротителите да я върнат обратно се провалили и слоницата се отправила към жилищна сграда като по пътя си блокирала уличното движение. Близо до сградата Карла намерила удобна пряспа, където да полегне в снега и хубавичко да се отъркаля. Именно там в разгара на снежната ѝ баня служителите успели да привържат въже към предния ѝ крак и да я поведат обратно към камиона.

 

 

СЛОН ЛЕГНА ВЪРХУ КОЛА, А ДРУГ ОБЪРНА БУС (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Дори тогава Карла проявила характер и опърничавост и през целия път обратно си намирала причини да поеме в различна посока. Това наложило да се намесят и други служители, образувайки дълга верига.

 

 

Циркови слонове в Русия избягаха и блокираха уличното движение (видео и снимки)

 

 

Гледката направила силно впечатление на местни хора, които засели кратки видеа по маршрута на Карла и нейните укротители.

 

 

СЛОНОВЕ В ТАЙЛАНД СА ВРЪЗВАНИ И “ОБУЧАВАНИ” С ОСТРИ КУКИ, ЗА ДА ИЗПЪЛНЯВАТ НОМЕРА (ВИДЕО)

 

 

 

Източник: Daily Mail

Снимки: AP

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции