<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46909" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лъв спасява с...

Тинейджъри в Австралия удрят и се гаврят с ранено кенгуру със счупен гръбнак (видео 18+)

22 Януари 2020
0 19599

Двама тинейджъри от Нов Южен Уелс, Австралия бяха заснети как удрят и се гаврят с ранено кенгуру. На шокиращите кадри, които взривиха социалните мрежи, се вижда как единият младеж удря животното в лицето, докато то безжизнено лежи на земята, а другият отстрани се смее.

 

 

ДВАМА ТИНЕЙДЖЪРИ, ГАВРИЛИ СЕ С РАНЕНА СЪРНА, ПРЕДИЗВИКАХА ВЪЛНА ОТ ВЪЗМУЩЕНИЕ (ВИДЕО 18+)

 

 

 

""

 

 

Според местни медии младежите първо са блъснали кенгуруто с колата си, счупвайки гръбнака му, а след това са продължили да се гаврят с животното, пише LADbible.

 

 

""  ""

 

 

От полицията в Нов Южен Уелс потвърдиха, че им е докладвано за проявената жестокост. „Ние сме предприели много сериозно мерки във връзка със сигнала за проявено насилие и този случай се разследва. Призоваваме всеки, който има повече информация за извършителите, да се свърже с властите", се казва в официалното съобщение на полицията.

 

 

Органите на реда са категорични, че няма да толерират по никакъв начин насилие над животни, особено след като стотици видове са застрашени от изчезване заради опостушителните пожари в страната.

 

 

Източник: LADbible

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции