<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46736" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пожарникари ...

Лунапарк пусна живо прасе с бънджи от 68-метрова кула и предизвика вълна от възмущение (видео 18+)

20 Януари 2020
0 12048

Лунапарк в Китай пусна живо прасе с бънджи от 68-метрова кула като нова атракция и предизвика вълна от възмущение. Бяха публикувани и кадри на новия вид забавление, включващо измъчване и гавра с животното, съобщава BBC

 

 

"ШЕГАДЖИИ" ХВЪРЛИХА ЖИВО ПРАСЕ ОТ ХЕЛИКОПТЕР В БАСЕЙНА НА БОГАТАШ И ВЪЗМУТИХА МРЕЖАТА (ВИДЕО18+)

 

 

""

 

 

Във видеото се вижда как двама мъже пренасят прасето, завързано с ластици, до върха на кулата и го хвърлят оттам. Инцидентът е станал на 18 януари, като част от рекламно събитие, специално организирано и планирано.

 

 

""

 

 

Лунапаркът "Meixin Red Wine Town" се намира в Чунцин  в югозападен Китай. Прасето според местните медии тежало 75 кг. Не е ясно какво е състоянието на животното след скока. Някои твърдят, че е изпратено след това в кланица.

 

 

""

 

 

Жестокостта към животните не се наказва по закон в Китай. Организацията за защита на животните "PЕТА" осъди инцидента, като го нарече "жестокост към животните в най-лошия си вид"."Този отвратителен PR подход за реклама и популяризиране на атракциони трябва да бъде наказан", заяви Джейсън Бейкър, старши вицепрезидент на "PЕТА".  

 

 

""

 

 

 

Източник: BBC

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции