<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46672" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Шегаджии&q...

Полицията разкри мистерията около смъртта на стотиците птици, паднали от небето в Уелс

17 Януари 2020
0 8928

Полицията  разкри мистерията около необясимата смърт на стотици пойни птици, изпопадали на шосе в Северен Уелс. Близо 300 скорци бяха намерени на пътя, сякаш сполетяни от внезапна смърт в небето. Според властите най-вероятната причина за смъртта на птиците е неуспешно бягство от друга хищна птица в полето, пише The Guardian. Припомнете си шокиращите кадри, които хвърлиха властите в неудомение, във видеото горе. 

 

 

""

 

 

СТОТИЦИ МЪРТВИ ПТИЦИ ПАДНАХА ОТ НЕБЕТО В УЕЛС, НЕ Е ЯСНО ЗАЩО (ВИДЕО И СНИМКИ 18+)

 

Разследващите случая първоначално заявиха, че смъртта на пойните птици в село Бодедерн на 10 декември миналата година, е абсолютна загадка за тях. От Агенцията по здравеопазване на животните и растенията също започнаха проверка по случая. Според тях резултатите на някои от изследваните птици на мястото на инцидента показват, че те са преживели "тежка вътрешна травма". 

 

 

""

 

 

Роб Тейлър, който ръководи разследването на нещастния случай, оповести на своята страница в Туитър, че все още не могат да се правят категорични заключения, но е почти сигурно какви са причините за смъртта на птиците. Според екипа ятото пойни птици е било близо до земята, когато хищната птица го е приближила. В паниката си скорците опитали да се издигнат във въздуха, но врагът вече бил твърде близо над тях. Тогава ятото рязко тръгнало наобратно и се ударило с висока скорост в пътя. 

 

 

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции