<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46936" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж и жена, сп...

Малък пухкав опосум опустоши цял офис (видео и снимки)

22 Януари 2020
0 1311

Отваряйки вратата на офиса си в понеделник сутринта, Бри Блейкман намира мястото в ужасно състояние – голяма част от книгите били съборени от рафтовете, ценни географски карти също били разхвърляни наоколо, дори имало дупка в тавана, пише BuzzFeed News.

 

При тази гледка Блейкман, която работи като научен сътрудник в Австралийския национален университет в столицата Канбера, предположила, че някой е влизал в офиса ѝ с цел кражба.

 

 

Малък пухкав опосум опустоши цял офис (видео и снимки)

 

 

“Когато се доближих, за да проверя дали всичко около компютъра ми е наред, забелязах малко пухкаво същество, което се криеше отзад и ме наблюдаваше”, разказва Блейкман.

 

 

КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДАМЕ, АКО 20 ГОДИНИ РАБОТИМ НА БЮРО В ОФИС (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Натрапникът всъщност се оказал австралийски опосум, който успял да се промъкне в офиса през покрива на сградата.

 

 

 

Малък пухкав опосум опустоши цял офис (видео и снимки)

 

 

“Животното изглеждаше уплашено и срамежливо. Съдейки по броя на всички тези книги, които бяха изпадали от рафтовете, мисля че опосумът неколкократно се е опитвал да се изкачи по тях нагоре и така обратно към дупката на тавана. Затова беше малко изтощен”, казва още Бри Блейкман.

 

 

И допълва разказа си: “Дадох му вода и малко парченце морков, както и му казах няколко мили думи, преди да затворя вратата и да се обадя на екип, който да се погрижи за останалото. Стана ми мъчно, защото животното беше много миловидно”.

 

 

https://twitter.com/FF_notes/status/1219022639986925568/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.buzzfeed.com%2Fcameronwilson%2Fcute-possum-office-trashed-animal-australia-twitter

 

 

Поради проливни дъждове и буря обаче, се наложило кампусът на университета да бъде затворен за известно време, което затруднило евакуацията на малкия сив опосум.

 

 

Бри Блейкман обаче в сряда сутринта сподели добрата новина, че най-накрая опосумът сам е успял да излезе от офиса на свобода.

 

 

Източник: BuzzFeed News

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции