<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46985" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жаба се къпе ...

Ветеринари свалиха близо 2 килограма сплъстена козина от изоставено куче (видео и снимки)

23 Януари 2020
0 527

Куче, намерено потънало в урина и едва ходещо, бе откарано по спешност при ветеринар, който острига около килограм и осемстотин грама козина от него, пише Daily Mail.

 

 

""

Снимка: RSPCA

 

 

Марли е 12-годишно куче-мелез между ши-тсу и друг неопределен мелез, което бе намерено от случаен минувач в град Съмърсет, Англия в четвъртък.

 

 

Кучето било покрито с огромно количество сплъстена козина, както и 25-сантиметрова раста, висяща от опашката му. А ноктите на лапите му били прорасли до 10 сантиметра, оформяйки своеобразни чехлички, които затруднявали придвижването на животинчето.

 

 

СПАСИХА С ДРОН КУЧЕНЦЕ, ОЦЕЛЯЛО ЦЯЛ МЕСЕЦ ПОД РАЗВАЛИНИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

„Предните крака бяха с усукани обрасли нокти, дълги десет сантиметра и захванати в сплъстена козина, която според ветеринаря му е причинявала силна болка”, разказа Алисън Спаркърс, служител от местната служба за закрила на животните.

 

 

„Наистина искаме да открием човекът, който е допуснал Марли да стигне до това ужасяващо състояние”, допълни той. „Най-вероятно са минали месеци, за да стигне до това положение и болката е била мъчителна”.

 

 

""

Снимка: RSPCA

 

 

От спасителната служба са отправили апел към жителите на Съмърсет, ако някой  разпознае Марли, да се свърже със служителите, като гарантират конфиденциалност на отзовалите се свидетели. 

 

 

ВЕЛОСИПЕДИСТИ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УСТАТА НА ГИГАНТСКА АНАКОНДА, ЗАПОЧНАЛА ДА ГО ПОГЛЪЩА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции