<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46687" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кенгуру и куч...

Немската "лаборатория на ужасите", изтезавала животни, окончателно е затворена (видео 18+)

17 Януари 2020
0 20491

Немската "лаборатория на ужасите", провеждала варварски експерименти с маймуни, окончателно е затворена. След като бяха показани ужасяващи кадри с жестокото отношение към животните, стягани с метални скоби, изтезавани с ток и държани в малки клетки, лицензът на лабораторията близо до Хамбург беше отнет, припомня Daily Mail.

 

 

ИСКАТ ЗАКРИВАНЕ НА ЛАБОРАТОРИЯ ЗАРАДИ „ВАРВАРСКИ“ ТЕСТОВЕ ВЪРХУ МАЙМУНИ (ВИДЕО 18+)

 

 

""

 

 

След щателна проверка германските власти наредиха мястото да бъде окончателно затворено. „Радваме се, че властите са предприели мерки, за да привлекат виновните за това варварство към отговорност. Проявената жестокост към животните и законовите нарушения, разкрити от нашето разследване, са напълно неприемливи", коментира Кери Постекуат от Cruelty Free International.

 

 

ЛАБОРАТОРИЯТА, ИЗМЪЧВАЛА БРУТАЛНО МАЙМУНИ, ЗАМЕНЯЛА ТАЙНО УБИТИТЕ ЖИВОТНИ С ЖИВИ

 

 

""

 

 

Разследеването в лабораторията, проведено от декември 2018 година до март 2019 година, показа, че са провеждани множество брутални експерименти с маймуни, зайци, кучета и котки. Служители признали, че животните са отглеждани в ужасяващи условия. Можете да си припомните случая във видеото горе. Кадрите не са подходящи за деца и хора със слаби нерви. 

 

 

""

 

 

Сега Лабораторията по фармакология и токсикология (LPT) край Хамбург има срок от две седмици, за да предаде всички животни, държани все още в базата.

 

 

""

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции