<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46262" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прежадняла к...

Лекар спасява куче, след като каишката му е заклещена от асансьор (видео)

02 Януари 2020
0 6961

Шокиращи кадри показват момент, в който лекар спасява живота на куче, чиято каишка е прищипана от асансьор, пише Daily Mail.

 

Инцидентът е станал, когато вратите на асансьор в жилищен комплекс във Флорида се затворили заедно с кучешката каишка и завлекли животното нагоре в неделя.

 

 

""

 

 

Във видеото жената, вероятно собственик на кучето, чака асансьора, без да забележи, че той е хванал каишката на домашния ѝ любимец. След секунди машината започва да се издига нагоре, влачейки и задушавайки животното.

 

Местен лекар, идентифициран като Мохамед Ауад, се появява в този момент и се втурва да помогне на кучето. След няколко секунди на борба с асансьора, то е освободено, а лекарят пада на земята. 

 

 

""

 

 

Братът на Мохамед, Фарис, публикува видеото в социалните мрежи, пишейки: „Брат ми спаси кучешки живот“. Кадрите предизвикаха много реакции, като интернет потребителите похвалиха бързото мислене на медика.

 

Нито кучето, нито лекарят са пострадали по време на шокиращия инцидент.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции