<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46676" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нено Димов ок...

Осмият участник в новия сезон на „Като две капки вода“ ще бъде избран от зрителите (видео)

17 Януари 2020
0 3132

Зрителите избират осмия участник в новия сезон на „Като две капки вода“. За първи път в предаването наред със звездите на сцената ще се качи непопулярен човек, който през целия сезон ще пее рамо до рамо с тях.

 

 

""

 

 

ЕКИПЪТ НА "КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА" ПЕЕ ЗАД КАДЪР, РАЧКОВ ГИ НАСЪРЧАВА

 

 

До момента изпратените кандидатури са 1216, а крайният срок за желаещите, които все още не са подготвили своята, е до петък, 17 януари, 12.00 ч. Няма специфични ограничения за професия или образование, условието е кандидатите да са навършили 18 години.

 

 

 

""

 

 

„Ще отворим линиите за гласуване, а зрителите ще имат последната дума за избора на 8-мия участник в новия сезон на „Като две капки вода“, разкри пред NOVA продуцентът Маги Халваджиян. Вижте част от кандидатите във видеото горе. 

 

 

МИЛКО, ПАПИ ХАНС И МАРИЯ ИЛИЕВА ПЕЯТ ЗАЕДНО СЛЕД ФИНАЛА НА "КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА" (ВИДЕО)

 

 

„В седемте години, в които снимахме „Като две капки вода“, лично аз съм свидетел колко много писма пристигаха в офиса ни, на лични съобщения във фейсбук ми пишеха хиляди хора, който предлагаха да разчупим малко формата. Има много хора с потенциал, но повечето ги мързи да го развиват и да се подготвят. Често в кастингите виждаме много талантливи, но неподготвени за случая кандидати“, допълни Маги Халваджиян.

 

 

„На много хора не им се вярва, че конкурсът е реален, смятат, че е измама. Но това си е един напълно реален шанс един човек да се изяви на най-гледаната сцена в страната. Условието на кастинга е да имитира на видеозапис три от любимите звезди. На тези, които преценим, че имат потенциал, изпращаме допълнителни задачи“, поясни главният сценарист на шоуто Влади Априлов

 

 

В новия сезон на „Като две капки вода“ ще има още една промяна – журито ще е постоянно и ще включва трима души – Хилда, Фънки, а последният за момента остава в тайна. Звездите са избрани, но частично, тъй като все още не се знае какъв ще бъде пола на участника, който ще бъде избран от зрителите, а в шоуто участват общо четирима мъже и четири дами. 

 

 

Източник: NOVA

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции