<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=37746" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пореден меди...

Пеевски дойде в парламента, отказва се да бъде евродепутат: По-нужен съм в България (видео и снимки)

29 Май 2019
0 7844

Депутатът от ДПС Делян Пеевски се появи в Народното събрание тази сутрин, за да обяви, че се отказва от мястото на евродепутат, съобщава Dir.bg.

 

 

""

 

 

"Надделя колективното решение, че съм по-нужен в България", заяви пред журналистите Пеевски.

 

""

 

 

ЕДИН ДЕН НА РАБОТА – ДВЕ ГОДИНИ ЗАПЛАТА. ПЕЕВСКИ ГО МОЖЕ.

 

 

Това бе първата поява на Пеевски в парламента, след като се закле за народен представител през април 2017 г.

 

 

""

 

 

ПЕЕВСКИ НЕ Е СТЪПВАЛ В ПАРЛАМЕНТА

 

 

Той пристигна двадесетина минути преди началото на парламентарното заседание с трима охранители. На въпрос какво го води в Народното събрание, той отговори: "Как какво ме води насам? Идвам на работа. Какъв изненадващ въпрос от вас. Какво правите тук? Аз съм избран на народен представител, тук съм. Аз си ходя в районите и работя. Това е важното за хората – не смятам, че само работата е в Народното събрание", заяви Пеевски.

 

 

""

 

 

Попитан дали е бил ракетоносител на евровота, депутатът от ДПС призова да се погледнат подобрените резултати от парламентарния вот.

 

 

На въпрос дали вече ще идва по-често в парламента, Пеевски отговори: "Ако не ме питате за какво, може и да идвам". Попитан дали има идеи за нови законопроекти, той посочи, че ще се разбере и че винаги има идеи за нови законодателни инициативи.

 

""

 

 

При предишните избори за Европейски парламент Делян Пеевски също отказа от мандата в Брюксел. Отказва се да става евродепутат и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който е първи в листата. Тримата представители, които ДПС ще изпрати в Брюксел, са Илхан Кючук, Искра Михайлова и Атидже Али-Вели, съобщи Карадайъ.

 

 

Източник: Dir.bg

Видео: Нова ТВ

 

 

 

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции