<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57242" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откраднаха к...

Сблъсък между Каракачанов и Чуколов от “Атака” в кулоарите на парламента (видео)

05 Март 2020
0 325

Вицепремиерът Красимир Каракачанов и депутатът от “Атака” Десислав Чуколов влязоха в словестен сблъсък пред очите на репортери в кулоарите на парламента. Това се случи след края на изслушването на военния министър в парламента, по време на което той отговаря на въпроси на “Атака” за продажбата на военни имоти, съобщава “Дарик“.

 

 

Сблъсък между Каракачанов и Чуколов от &#8220;Атака&#8221; в кулоарите на парламента (видео)

 

 

Няма масово продаване на имоти, собственост на Министерство на отбраната, твърденията на депутатите от „Атака“ са лъжа”, заяви от трибуната в пленарна зала Красимир Каракачанов в отговор на обвиненията от страна на довчерашните коалиционни партньори. Според тях има „фрапантни примери“ за продажба на имоти на цени, далеч под реалната им стойност, и продадени цели „острови и полуострови“.
 

 

Сблъсък между Каракачанов и Чуколов от &#8220;Атака&#8221; в кулоарите на парламента (видео)

 

 

“Краси, ела да си говорим. Защо не ми отговори на въпросите”, подвикна Чуколов към Каракачанов в кулоарите след изслушването. “С теб няма да споря. Шоу няма да правим”, заяви от своя страна министърът.

 

 

“Каракачанов хиперболизира, иронизира. Преценил е такава тактика да предприеме, но да не отговори на конкретните въпроси”, коментира пред журналисти  Десислав Чуколов. “Той на няколко пъти обърка имотите, нарочно го направи, за да излезе несъответствие.Тези имоти са продавани в пъти по-евтино и подписът на Каракачанов стои под тези сделки”, твърди още депутатът от “Атака”.

 

 

Източник: Дарик

Видео: Novini.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции