<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46599" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Смел котарак ...

Баща учи невръстните си деца да ловуват, за да "уважават" животните (видео и снимки)

14 Януари 2020
0 2437

Шведски баща обучава четирите си деца да ловуват, включително убивайки пред тях 300-килограмов хлопатар, с цел да се научат „да уважават” животните, пише Daily Mail.

 

 

29-ГОДИШНА ЖЕНА ПОЗИРА ПОЛУГОЛА С МЪРТВИ ЖИВОТНИ В НОВА ЗЕЛАНДИЯ (ВИДЕО И СНИМКИ 18+)

 

 

Никлас Лундквист, 39-годишен предприемач от Сьодерхамн започнал първоначално да взима със себе си на лов 7-годишната си дъщеричка Сигне, за да може отрано да свиква с природата. Но вече и трите му по-малки деца, Херман, на пет, Елзи, на три, и Нилс-Елмер, на една година, носят пушки, придружавайки баща си. Той се надява някой ден децата му сами да стрелят по лисици, патици и сърни не по-зле него.

 

 

""

 

 

Според бащата им децата изяждат всичкия отстрелян дивеч, което много му харесвало, защото предпочитал да се хранят с месо от диви животни, отколкото от стопански, купено от магазина.

 

 

Ловният ден на Никлас се състои от извеждане на децата в гората, палене на огън, обикаляне, за да търсят диви животни или дори само пресни следи от тях. Особено старание той влага в това да ги научи как да се движат предпазливо и безшумно в гората.

 

 

Никлас и семейството му изяждат всички животни, които ловуват, а децата му дори участват в приготвянето на месото. Той се надява и те като него да станат ловци като пораснат. „Бащата на моята съпруга на времето ми предложи да стана член на ловната им дружинка и аз реших да опитам. Оттогава минаха шест години и сега бих казал, че това е един от най-добрите избори в живота ми", разказва Никлас. "Научи ме на търпение, съсредоточаване и ми помогна да се свържа с природата”, допълва той.

 

 

""

 

 

""

 

 

Никлас щедро споделя снимки от ловните си походи в Instagram и положителните отзиви, които получава от последователите си го вдъхновяват. Системата на възпитание на децата му дори му е спечелила прозвището „баща на годината”.

 

 

""

 

 

""

 

 

„Към този момент все още нямам отрицателни коментари. Мислех си, че снимките на децата ми с малки дървени пушки ще разстроят някои вегани, но това още не се е случвало”, убеден е Никлас. „Веганите, които биха ме критикували, са ОК, напълно разбирам мнението им, че искат животните да тичат на свобода. Но аз искам да дам на децата си чисти и богати на протеин пържоли.”

 

 

""

 

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции