<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46587" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ловък слон пр...

Хъски си избра коте от приют за животни и му стана най-добрият приятел (видео и снимки)

14 Януари 2020
0 2290

Едновременното отглеждане на куче и котка у дома понякога може да се окаже голямо предизвикателство, но не и след находчивия подход, който е предприела американката Кристина.

 

 

Кучето Рейвън и котката Уудхаус са неразделни приятели, а това, което прави историята им толкова специална е тяхната първа среща, пише сайтът 9GAG.

 

 

КУЧЕ И КОТКА ХВАНАТИ ДА ГЛЕДАТ ТЕЛЕВИЗИЯ КАТО ДВОЙКА ВЛЮБЕНИ (ВИДЕО)

 

 

Собственичката им Кристина решила да вземе своето любвеобилно хъски Рейвън в приют за безстопанствени животни в град Лъбък, Тексас, когато си избирала котка за втори домашен любимец.  

 

 

""

 

 

Идеята на Кристина била двете животни да бъдат спокойни, когато се срещнат, защото била наясно с факта, че не е лесно да отглеждаш едновременно куче и котка, но пък много искала да има и двете. Целта била Рейвън да помогне с избора.

 

 

""

 

 

От приюта предложили за осиновяване четири малки котенца, който били показани и пред хъскито. Не след дълго Рейвън се доближила и започнала да се радва на едно от котетата, което било само на осем седмици.

 

 

""

 

 

Двете животни веднага се харесали, а останалите три котенца не изглеждали особено впечатлени от присъствието на Рейвън, напротив дори били леко изплашени.

 

 

Така котето Уудхаус, което се оказало само няколко седмици по-малко от хъскито, станало част от семейството на Кристина и бързо се приобщило към него.

 

 

""

 

 

Сега двете животни са абсолютно неразделни.

 

 

""

 

 

"Те си подхождат чудесно и се разбират изключително добре. Сега не се сгушват толкова често, както когато бяха малко куче и коте, но все пак продължават да са заедно навсякъде и винаги си играят", казва Кристина.

 

 

КОТКА СЕ УЖАСЯВА, КОГАТО ВИЖДА, ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ ПОЛУЧАВА НЕЙНИЯ ПОДАРЪК (СНИМКИ)

 

 

Източник: 9GAG

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции