<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46623" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Баща учи невр...

"Шегаджии" хвърлиха живо прасе от хеликоптер в басейна на богаташ и възмутиха мрежата (видео18+)

15 Януари 2020
0 21312

Неизвестни хвърлиха живо прасе от хеликоптер в басейна на бизнесмен в Уругвай. Видео с гнусната шега възмути социалните мрежи, които побързаха да обвинят богаташа, че сам е поръчал гаврата с животното за забавление. Не е ясно кой точно е заснел кадрите и кой е авторът на деянието. 

 

 

ПРАСЕ ПОДГОНИ ГРЪЦКИ РЕПОРТЕР ПО ВРЕМЕ НА ЖИВО ПРЕДАВАНЕ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Инцидентът се е случил в луксозния дом на аржентинския предприемач с недвижими имоти Федерико Алварес Кастило в Пунта дел Есте, Уругвай, пише LADbible. 59-годишният мъж се оказал жертва на ужасна шега и отрече да има нещо общо с бруталното отношение към прасето.

 

 

""

 

 

 „По отношение на видеото, което се разпространява в социалните медии, искам категорично да осъдя този акт на вандализъм, на който аз и моето семейство сме жертва. Искам да изясня, че когато се случи инцидентът, ние бяхме вътре в къщата и чухме силен шум в градината. Когато излязохме да видим какво става, видяхме прасето. Това отвратително действие много ни разстрои", написа Федерико Кастило в Инстаграм.

 

 

""

 

 

Животното е умряло при падането. Все още не е ясно дали полицията е започнала разследване на случая.

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции