<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46373" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Две котки упо...

Вижте как изглеждат котки, дрогирани с валериана (видео и снимки)

07 Януари 2020
0 11242

Фотограф засне изумителна серия от снимки на котки, "почерпени" с билката валериана, пише сайтът Demilked.

 

 

Ако има нещо, което котките обичат дори повече от събарянето на предмети от рафтовете, то това несъмнено е валерианата. Само им дайте щипка от тревистото растение и вижте на какво са способни! Фотографът на животни Андрю Мартила решил да заснеме забавните и глуповати физиономии на бедните животинки в удивителна фотографска поредица, озаглавена „Котки на валериан”.

 

 

НАЛУДНИЧАВА КОТКА ПЛАШИ МЪЖ, ТОЙ НЕ СПИРА ДА ПСУВА (ВИДЕО)

 

 

Андрю дори е публикувал едноименен албум, побрал всичките му котешки портрети. В сайта Demilked попадаме на няколко подбрани образци. Вижте едни от най-впечатляващите попадения!

 

 

""

 

 

""

 

 

""

 

 

""

 

 

""

 

 

Валерианата или лечебната дилянка е многоцветно тревисто растение със силна характерна миризма. Използва се като лечебна билка от древността като още Хипократ описва нейните свойства. Корени от билката успокояват централната нервна система, подобряват съня и предотвратяват спазми в организма. Валерианата предизвиква замайване, сънливост и не се препоръчва при свръхчувствителни индивиди.

 

 

ДВЕ РУСКИ СИНИ КОТКИ С ХИПНОТИЧНИ ЗЕЛЕНИ ОЧИ ОБИЧАТ ДА СЕ ПЛЕЗЯТ (ВИДЕО)

 

 

 

 

Източник: Demilked.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции