<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46381" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте как изг...

Котарак, който губи и двата си задни крака при катастрофа, стана суперзвезда (видео и снимки)

07 Януари 2020
0 1738

Котаракът на име Витузо Суперзвезда е категоричен пример за смелия и борбен дух, който носят всички животни дори в най-тежките ситуации, пише My Modern Met.

 

 

БЕЗРАЗСЪДНО СМЕЛА КОТКА СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ ОПАСЕН ВРАГ

 

 

През декември 2018 година Витузо случайно бива прегазен от кола. Веднага след инцидента е откаран в клиника и е опериран. За съжаление ветеринарните не успели да спасят задните крачета на животното. 

 

 

""

 

 

Периодът по възстановяването на Витузо се оказал нелек както за самия котарак, така и за стопаните му, които трябвало да полагат извънредни грижи около домашния си любимец.

 

 

КОТКА СЕ ВТУРВА И СПАСЯВА БЕБЕ ОТ ПАДАНЕ ПО СТЪЛБИТЕ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

В края на 2019 година обаче, точно година след злополуката, смелият Витузо се сдобил с протези. Благодарение на тях, сега той свиква да ходи като всички останали животни на четири крака. Трудности все още не липсват, разбира се, но с помощта на всеотдайните му стопани и благодарение на всички последователи, които вдъхват кураж на Витузо в Инстаграм, той се справя все по-добре.

 

 

""

 

 

 

Източник: My Modern Met

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции