<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46390" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Котарак, койт...

Бебе слонче изпадна в паника от силната музика на фестивал в Тайланд (видео и снимки)

07 Януари 2020
0 2094

Бебе слонче изпадна в паника и буквално полудя заради силна музика на събитие в Тайланд. Когато групата започнала репетиция на своето изпълнение за предстоящия фестивал в Чианг Май дивото животно започнало настървено да бяга, помитайки всичко по пътя си, пише Daily Mail.

 

 

ЕКСПЛОАТИРАТ БЕБЕ СЛОНЧЕ КАТО КЛОУН В ПЕТЗВЕЗДЕН КУРОРТ В ТАЙЛАНД

 

 

На кадри от инцидента се вижда как двама от местните жители се опитват да укротят слончето, дърпайки го за опашката. Стресираното животно обаче успява да избяга далеч от сцената към гората. По пътя си то бута маси и столове.

 

 

""

 

 

БЕБЕ СЛОНЧЕ ЛЯГА В СКУТА НА СВОЯ СПАСИТЕЛ И НЕ ИСКА ДА СЕ ВРЪЩА В СТАДОТО (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Музикантът Уотчарин разказва, че по време на репетиция майката и малкото слонче от близката гора се стреснали и започнали да бягат в паника наоколо. Местните успели да хванат побеснялата майка и да я успокоят, но бебето слонче трудно се укротило.

 

 

""

 

 

Един час по-късно групата продължила с изпълнението на традиционната тайландска музика, а майката била отведена в гората при нейното малко.

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции