<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57643" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Наоми Кембъл се появи на летище покрита с предпазен костюм, маска и ръкавици (снимки)

11 Март 2020
0 1935

Наоми Кембъл публикува любопитни снимки от последния си полет със самолет, пише LADbible. От тях се вижда, че топ моделът и актриса от ямайски произход е облечена с предпазен костюм, а за аксесоари тя залага на маска, лилави ръкавици, както и специални очила, на фона на нестихващата по цял свят паника, свързана със заразата от коронавирус.

View this post on Instagram

Safety first.

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Снимките, публикувани в Инстаграм, Наоми Кембъл описа така: Безопасността на първо място” и изглежда наистина не се шегува. Моделът очевидно не е фен на микробите, тъй като и преди е показвала, че държи много на добрата хигиена и дезинфекцията. Кембъл дори преди време публикува видео в своя YouTube канал, от което се вижда, че понякога дори почиства пространството, където ще се намира по време на полет.

Много хора коментираха снимките, като повечето насърчиха Наоми Кембъл за предпазните мерки, които е предприела.

Пътници в самолет се опаковаха целите в найлон, за да се предпазят от коронавируса (видео и снимки)

Потребител написа коментар: „Изцяло съм на твоя страна“, а друг я определи като „кралицата на хигиенните навици по време на път“. 

Пореден коментар пък гласи: „Коронавирус, но нека поне бъде със стил“, като вероятно се има предвид факта, че топ моделът е съчетал бял костюм с куфар в същия цвят.

Източник: LADbible

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции