<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=68955" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Томислав Дон...

Вижте кои бяха лицата на протестите вчера (РЕПОРТАЖ)

11 Юли 2020
0 41583

Скъпи приятели, вчера в нашата фейсбук страница имахте възможност да проследите на живо част от протеста пред Президентството. Отново вчера ви показахме и как протича организацията на контрапротеста:

ГЕРБ организира автобуси с хора за контрапротест (Коментарът на “Господарите”)

Срещнахме се с някои от протестиращите и от двата протеста. Пред Президентството хората ни споделиха, че са там, защото не са доволни от управлението на страната; защото искат по-добри условия за живот и не вярват на настоящата власт. Те вярват, че има алтернатива и се надяват скоро тя да бъде факт.

От другата страна, на метри от този протест бяха събрани подкрепящите настоящата власт. Макар и малко от тях да имаха аргументи за присъствието си на протеста, те споделиха, че са много доволни от живота си в България и че подкрепят своята партия – ДПС или ГЕРБ. Един от присъстващите открито заяви, че е там, защото е получил 50 лв. – вероятно не е единственият.

Припомняме, че късно снощи напрежението на протестите ескалира и се стигна до арести и агресия.

Полицаи брутално бият протестиращи в София, скрити зад колоните на Министерски съвет (видео и снимки)

Приветстваме хората, които изразяват своята гражданска позиция, но не и насилието, до което се стига. И по време на протестите, и извън тях, очакваме всички ваши сигнали за нередности.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Марта Стк

    29 Август 2020

    Ако вие не участвате в някакъв заговор и не очаквате нещо много апетитно, то няма обяснение за вашето поведение. Да, знам за това, че сте част от Да, България и може би се точите на някакви политически постове, но къде остана уважението, достойнството, честността, за която толкова много говорехте? Нима смятате, че овцете са толкова много, че да промените мисленето на цял един народ? Това още повече срива впечатлението, което направихте в началото. Вече имаме и други примери, като Славчо, Бареков и други ваши колеги... И реквизита от шкафчето не помага...

Покажи всички Скрий

Реакции