<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46062" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Разкриха мащ...

"Господарите" вече са и във Viber с уникална колекция от над 150 гифа (видео)

19 Декември 2019
0 3591

Днес, 19 декември, е дебютът на "Господарите" на лилавата сцена на едно от най-популярните в цял свят чат-приложения Viber, с невиждана досега колекция гифове!

 

Уникалната компилация от над 150 гифа на "Господарите" е част от първата по рода си GIF кампания на Viber, създадена специално и ексклузивно за потребителите на приложението в България. Новото дигитално-комуникационно представление на любимците на ефира включва и Общност във Viber, наречена "Gospodari.com", където феновете на шоуто могат да следят всички последни новини и видеа, излизащи на сайта на Господарите. Към общността ни във вайбър последвайте този линк:  https://vb.me/70ae22. А за да видите нашата колекция от гифове, кликнете върху следващия:  https://vb.me/e9e5a6.

 

 

""

 

 

Това е мястото, където ще се споделя най-доброто от забавното видеосъдържание на шоуто. Благодарение на новата общност на Господарите, феновете могат лесно да се свързват със своите любимци, да споделят идеи, или просто да кажат едно „Hi!”

 

 

""

 

 

“От Господарите вече сме по-близо до вас и нямаме търпение да си общуваме в чата!", с това обръщение екипът на Gospodari.com посреща в новия си канал във Viber своите хиляди фенове. В общността ще са достъпни и десетки хумористични GIF-ове с култови реплики, видеа и други забавни елементи, придобили популярност през годините благодарение на Господарите. Във видеото горе сме ви демонстрирали как лесно можете да изпратите на ваш приятел някое от многото ни гифчета с чувство за хумор.

 

 

""

 

 

Следващата идея на екипа е създаването на авторски анимирани стикери.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции