<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46702" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Правителство...

Семейство оцеля по чудо след сблъсъск с разпиляни дървени трупи по АМ "Тракия" (видео)

18 Януари 2020
0 2132

Семейство се натъкна с автомобила си на разпилян товар на автомагистрала „Тракия“, пише БТВ.

 

 

Инцидентът е станал около 22:30 ч. на пътя в район с гъста мъгла. Димитър Райчев пътувал с жена си и детето им на година и три месеца от Варна към Меричлери. На излизане от магистралата – при отбивката за Чирпан, автомобилът преминал през обемисто препятствие, оказало се на пътя. 

 

 

"Минах през нещо, спуках две гуми и отбих в аварийната лента“, разказва Димитър. "Нещото" се оказва дървена трупа. Вероятно изпаднала от камион. В участъка платното е с неравности, които увеличават риска от разпиляване на недобре укрепен товар. От телефон 112 Димитър научава, че не е единственият пострадал. На 15 км. преди това са се сблъскали леко две коли. Отново заради разпилени на пътя дървени трупи. 

 

 

ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО-ВИСОКА "ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ" ЩЕ ПЛАЩАТ БЛИЗО 21 000 ВОДАЧИ (ВИДЕО)

 

 

След час и половина престой на тъмно и студено и с помощта на „Пътна помощ“, семейството успява да стигне до дома си. По груби изчисления щетите, предизвикани от инцидента ще струват около 500 лв., смята Димитър. Тъй като младият мъж няма  застраховка "Автокаско", възстановяването на щетите от инцидента ще е възможно чрез застраховката „Гражданска отговорност“. Това ще се случи само ако бъде открит водачът на камиона с изпадналия по пътя товар.

 

 

Полицията издирва камиона, разпръснал товара.

 

 

ШОФЬОРИТЕ С "АВТОКАСКО" ВЕЧЕ ЩЕ ПЛАЩАТ И ТАКСА "ГРАДУШКА"?

 

 

 

Източник: БТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции