<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46929" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шофьор на лин...

Трима финалисти се борят за осмото място в новия сезон на „Като две капки вода“

22 Януари 2020
0 1639

Нова звезда ще изгрее в предстоящия осми сезон на шоуто „Като две капки вода“. Екипът на предаването предостави възможност на всеки, който вярва в артистичния си потенциал, да се яви на онлайн кастинг и да представи своя имитация.

 

 

ОСМИЯТ УЧАСТНИК В НОВИЯ СЕЗОН НА „КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА“ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ОТ ЗРИТЕЛИТЕ (ВИДЕО)

 

След представяне на повече от 1000 желаещи да стъпят на сцената на ненадминатото шоу, са избрани трима финалисти. Антоан Петров, Деница Кючукова и Георги Симеонов са имената на най-оригиналните кандидати, които ще разчитат на подкрепа от зрителите на NOVA, за да спечелят свое място в новия сезон.

 

24-годишният Антоан е млад актьор, който вече е започнал да прави кариера – за кастинга той избира маска на Тодор Колев, Слави Трифонов и Константин. Деница Кючукова от Бургас, която също върви по стъпките на актьорската професия, залага на образите на Майли Сайръс, Йорданка Христова и Sia. Сред предложенията продуцентите и сценаристите на шоуто откриват и интересното видео на Георги от Пловдив, който жонглира с образите на 100 Кила, Камелия Тодорова и Дженифър Хъдсън. Част от кандидатите вижте във видеото горе. 

 

 

""

 

 

 В осмия сезон на „Като две капки вода“ зрителите за първи път могат лично да изберат осмия участник като гласуват в платформата https://nova.bg/kapki до 28 януари. Кандидатът, получил най-голяма подкрепа от феновете на шоуто, ще има възможност да влезе в поредица световни образи и да преживее невероятната емоцията на предаването.  

 

 

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции